Rush - Rush. Strona: 1

Rush - Rush Dodano: 2008-12-20 17:59

Nie zapominajmy, że Rush został posądzony o plagiat Led Zeppelin. A co do walorów artystycznych,,, Moim zdaniem płyta jest niezła i utwory zagrane z wielka werwą. Dla mnie było to ciekawe doświadczenie gdy ja usłyszałem. NO ale przecież każdy słyszy co innego i innaczej odbiera dzwieki.

Dodano: 2008-12-21 01:11

Tej płyty niestety nie słyszałem. Załapałem się dopiero na Vapor Trails i Snakes and Arrows. Obie genialne płyty, ta pierwsza jedna z moich ulubionych ever.

Forever Begins.

Dodano: 2008-12-21 23:31

to proponuję sięgnać po starsze np. Moving Pictures, 2112, Fly by Night, Caress Of Steel, Hemispheres, Permament Waves. Klasyka składu. Polecam też koncerty np. Rush in Rio czy Snakes & Arrows Live.

Dodano: 2008-12-22 16:01

janciovodnik napisał(a):
to proponuję sięgnać po starsze np. Moving Pictures, 2112, Fly by Night, Caress Of Steel, Hemispheres, Permament Waves. Klasyka składu. Polecam też koncerty np. Rush in Rio czy Snakes & Arrows Live.

Widziałem część Rush In Rio na YouTube i moim zdaniem zmiażdżyli :) Świetne brzmienie, ostre i wyraźne, zwłąszcza w kawałkach z Vapor Trails.

Forever Begins.

Dodano: 2008-12-22 18:06

Sleeping_Giant napisał(a):
Widziałem część Rush In Rio na YouTube i moim zdaniem zmiażdżyli :) Świetne brzmienie, ostre i wyraźne, zwłąszcza w kawałkach z Vapor Trails.

No to polecam popatrzeć i posłuchać z DVD... To będzie dopiero walec :twisted:

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło